De câteva zile, la Târgu–Jiu – Centru pentru ajutarea învăţământului preşcolar

572
Municipiul Târgu–Jiu are, de câteva zile, un Centru de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare, care are sediul la Grădiniţa „Mihai Eminescu” din localitate.

Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare are scopul furnizării serviciilor integrate de educaţie, îngrijire şi protecţie a copiilor mai mici de 7 ani. Toate aceste activităţi se vor desfăşura în colaborare cu părinţii, cadrele didactice specializate şi alte categorii de adulţi care au responsabilităţi în asigurarea protecţiei educaţiei şi îngrijirii copiilor. De asemenea, în cadrul centrului vor exista servicii de formare, informare, diseminare şi consiliere atât pentru părinţi, cât şi pentru angajaţii din unităţile de educaţie preşcolară. Astfel, atât părinţii cât şi copii vor avea beneficii.
Campanii de informare
În cadrul Centrului se vor derula şi campanii de informare şi diseminare pentru promovarea comunicării şi realizării de parteneriate între grădiniţe şi alte instituţii. Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare a fost inaugurat de câteva zile şi urmează să ofere sprijin tuturor celor care sunt implicaţi în procesul de învăţământ preşcolar şi nu numai.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here