De 1 iunie, Activitate surpriză pregătită de salvamontiștii gorjeni pentru copii

385

Ca de fiecare dată, și în acest an, Serviciul Public Județean Salvamont Gorj se alătură instituțiilor care sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului. Astfel, cei mici sunt așteptați în Piața Prefecturii, începând cu ora 10:00, unde vor avea parte de surprize din partea salvamontiștilor gorjeni.

Cu ocazia manifestărilor ce vor fi organizate de către instituţiile din judeţul Gorj pentru cei mici, în cadrul acţiunilor ce se vor desfăşura, joi, în Piaţa Prefecturii din centrul municipiului nostru, salvamontiştii gorjeni, pe lângă echipamentele și tehnica de intervenţie, pe lângă prezentarea lui Recco, câinele-salvator din avalanşe, vor încerca să ofere cele mai inedite, atractive şi de neuitat activităţi pentru copii.
După ce tiroliana a ţinut ani de zile “capul de afiş” între activităţile agreate de cei mici, de aceasta dată, salvamontiştii au pregătit o activitate-surpriză, organizată pentru prima dată în judeţul nostru. Ideea organizării acestei activităţi a fost lansată şi materializată prin munca salvamontiştilor gorjeni, precum şi sprijinului acordat de către Consiliul Judeţean Gorj, Consiliul Local şi Primăria Târgu-Jiu şi a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here