De 1 Decembrie, Municipalitatea organizează excursie la Alba-Iulia şi masă tradiţională

172

Primăria Municipiului Târgu-Jiu continuă tradiţia organizării excursiei la Alba-Iulia pentru pensionari, de 1 decembrie. Cei care rămân în oraş de Ziua Naţională a României vor putea să participe la manifestările organizate cu această ocazie, dar şi să servească tradiţionala fasole cu cârnaţi şi vin fiert.

Cu ocazia Marii Uniri, sărbătorită la 1 Decembrie în fiecare an, municipalitatea vine în sprijinul pensionarilor şi organizează o excursie la Alba-Iulia. Tot cu această ocazie, la Târgu-Jiu se va servi o masă tradiţională cu fasole, cârnaţi şi vin fiert pentru toţi cei care vor să participe la manifestare. „Şi în acest an, Primăria Târgu-Jiu va organiza o deplasare la Alba-Iulia, dar şi o masă tradiţională cu fasole, cârnaţi şi vin fiert. Deocamdată nu ştim ce buget va fi alocat, acest lucru urmând a fi stabilit în şedinţa de Consiliu Local. Anul trecut am avut un buget în valoare de 49.638 lei, 1.800 de persoane servind masa tradiţională”, a explicat Alina Toader, reprezentanta Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu.

Seara, spectacol şi aprinderea iluminatului ornamental
În seara zilei de 1 decembrie va avea loc festivitatea prin care se realizează aprinderea iluminatului ornamental şi un spectacol susţinut de Andra. Tot atunci va fi prezent în mijlocul târgujienilor şi premierul Victor Ponta, el fiind cel care va inaugura iluminatul ornamental. De menţionat faptul că în şedinţa Consiliului Local de luni, 28 octombrie 2013, s-a aprobat alocarea sumei de 130.000 de lei pentru manifestările ce vor fi organizate în luna decembrie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here