Daviţoiu, noul preşedinte al PDL Târgu-Jiu

362

davitoiuConsilierul municipal Nicolae Daviţoiu a fost ales duminică preşedinte al PDL Târgu-Jiu. Asta în cadrul Consiliului de Coordonare Local al Organizaţiei Municipale al PDL Gorj.

Daviţoiu a fost votat de 173 de participanţi din cei 186 de delegaţi prezenţi. Cele două funcţii de prim-vicepreşedinţi ai PDL Târgu-Jiu au fost ocupate de Nicolae Cilibiu, care a obţinut tot 173 de voturi şi de Gore Popescu care a fost votat de 169 dintre pedeliştii organizaţiei municipale, ambii candidând singuri pe loc. S-au mai ales zece vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi şi şase secretari executivi.

Alegerile privind noua echipă de conducere a PDL Târgu-Jiu s-au organizat duminică la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, cu începere de la orele 11.00. La Consiliul de Coordonare Local al Organizaţiei Municipale a PDL Târgu-Jiu au participat 186 de delegaţi, dar în sală au fost şi unii invitaţi de la alte partide, adică Ioan Roman Bărbuţi, viceprimarul PSD de Târgu-Jiu, liberalul Gheorghe Orzan şi preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu. Alegerile au fost însă grăbite de faptul că sala Teatrului “Elvira Godeanu” trebuia eliberată la o oră anume. Cu toate acestea după discursul lui Ion Ruşeţ şi al unicului candidat Nicolae Daviţoiu s-a trecut la alegeri.

Zece vicepreşedinţi pe 18 locuri

În conducerea organizaţiei, pe lângă Daviţoiu, Cilibiu şi Popescu au mai fost aleşi: Florin Popescu pe funcţia de secretar general cu 176 de voturi, Violeta Gorun pe funcţia de secretar general adjunct cu 158 de voturi şi Marius Băcescu pe funcţia de secretar general adjunct cu 132 de voturi. Au fost 18 persoane înscrise pentru cele 10 posturi de vicepreşedinţi dar au fost aleşi Filimon Tiriplică, Marinică Nicolescu, Vasile Dumitrescu, Grigore Cojocaru, Daniela Grădinaru, Tatiana Somordoreanu, Radu Socolovscki, Eduard Berca, Eduard Apostoleanu şi Gheorghe Cocoreanu. Au mai fost aleşi, de asemenea, şase secretari executivi, este vorba despre Nicolae Pătruică, Mihaela Ţaranda, Alexandru Mischie, Adrian Pinoşanu, Valeriu Bican şi Traian Crăc.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here