Dați dispăruți, după ce au plecat cu căruța să vândă haine second hand

4304

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 43 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că socrii săi Văduva Vernel de 71 de ani  și Vîlceanu Mariana de 65 de ani, ambii din localitatea Pișteștii din Deal, au plecat voluntar în dimineața zilei de ieri, cu căruța cu haine vechi, pentru a le vinde pe raza localității și nu au mai revenit la domiciliu.

,,Cele două persoane nu sunt cunoscute cu plecări repetate și nu a putut fi stabilită legătura telefonic cu ele.

La momentul plecării, Văduva Vernel era îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, pulover verde, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră, iar Vîlceanu Mariana era îmbrăcată cu fustă lungă multicoloră, pulover roșu, iar în picioare sandale.

Semnalmente Văduva Vernel: înălţime de 1,80 m, greutate 90 kg, față ovală, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui.

Semnalmente Vîlceanu Mariana: înălţime de 1,60 m, greutate 100 kg, față ovală, păr grizonat lung, ochi căprui.

Cei doi au fost puși în urmărire la nivel național, fiind efectuate activități specifice pentru găsirea lor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea celor doi dispăruți, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here