Dată jos din troleu la miezul nopţii! Automatul de bilete era defect!

645

O tânără târgujiancă în vârstă de 20 de ani, studentă a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, a trecut printr-un incident neplăcut în cursul nopţii de marţi spre miercuri. Aceasta a dorit, împreună cu o altă prietenă, să se urce în troleul care circula pe ruta 9 Mai – CAM, la miezul nopţii, fiind ultimul mijloc de transport al Transloc SA, care ar mai fi circulat la acea oră, însă şoferul troleului a dat-o jos.
Tânăra, alături de prietena sa care, de altfel, deţinea un abonament de călătorie Transloc, nu a reuşit să îşi procure un bilet de călătorie de la automatul din zona Turn, ea dorind să ajungă acasă, în zona Castelul de Apă din Târgu-Jiu. „La urcare, i-am sesizat şoferului că nu am putut să iau bilet, deoarece automatul nu mergea. Dânsul nu a înţeles situaţia şi nu i-a permis decât prietenei mele, care deţinea un abonament, să se urce în troleu. Am fost nevoită să parcurg pe jos distanţa până la mine acasă. Din păcate, situaţia mea nu cred că este una singulară, deoarece ştiu că de multe ori mai există probleme privind funcţionarea automatelor de bilete ale Transloc.
În alte situaţii, alţi şoferi sau chiar controlorii au înţeles acest lucru. Dezamăgirea mea constă în faptul că acela era ultimul mijloc de transport care mai circula la acea oră pe respectiva rută. Tind să cred că şoferul nu m-ar fi dat jos dacă i-aş fi dat dânsului cei 2 lei, suma aferentă unui bilet. Am sesizat acest caz şi domnului primar, dorinţa fiind ca pentru a nu mai exista situaţii similare să fie reparate aparatele de emitere a tichetelor de călătorie”, a declarat târgujianca B.O.
Aceasta a făcut o sesizare telefonică în acest sens, reclamând situaţia prin care a trecut, chiar primarului municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. „Am primit o sesizare însă telefonică legată de acest aspect. Am invitat domnişoara în cauză la mine la birou pentru depunerea unei sesizări scrise în vederea luării unor măsuri”, a precizat edilul Romanescu.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

  1. In tot orasul sunt automate de bilete nefunctionale. Sunt statii unde sunt cate doua, din care unul nefunctional, sunt statii unde nu sunt ambele nefunctionale, sunt statii cu doua pe un sens, iar celalalt nu, sunt statii de unde nu ai de unde nu ai sa cumperi bilet indiferent de ora. Banii intra in buzunarul soferului si al controlorului. In Craiova un bilet este 2 lei, iar la sofer 2.50 lei. Mai multi cumpara de la soferi si vatmani decat de la casele de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here