Dat în urmărire națională, Fostul patron al clubului FTE, prins într-un bar din Drăguțești

318

Petre Stăncioi, fostul patron al clubului FTE din Târgu-Jiu, dat în urmărire internațională la sfârșitul lunii mai, după ce a fugit din arestul la domiciliu, a fost prins, ieri, de polițiști.

Surse judiciare au precizat pentru Gorjeanul că a fost depistat într-un bar, din localitatea Drăguțești. Unul dintre clienți ar fi sesizat Poliția. Bărbatul s-a dat în spectacol, în momentul în care a fost condus după gratii. ”Nu am fugit. Am mers încet. Ce aveți? Cine să mă ajute? Nu m-am ascuns. M-am predat eu singur. Nu am comis nicio infracțiune. M-au luat de dragul vostru”, a spus acesta.

stancioi_2”Ofițerii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul acordat de specialiștii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, au depistat pe raza comunei Drăguțești, un bărbat de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgu-Jiu a emis un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Acesta urmează a fi prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru confirmarea mandatului. Persoana figura urmărită la nivel național și internațional”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Gorj.
stancioi_i2Stăncioi a fost trimis în judecată, în luna februarie, pentru furt calificat, după ce ar fi sustras bijuterii din aur și ceasuri din casele mai multor persoane, printre care și cea a ginerelui fostului primar Dorin Filip și a avocaților Dondera, a dispărut. Acesta a devenit ”celebru” în 2001, când a incendiat uşa apartamentului unui comisar șef de la Serviciul Economic al IPJ Gorj.
În același an a incendiat mașina fostului şef al Poliţiei Municipale, Ion Giura și pe cel a adjunctului comandantului de la acea vreme.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here