Dascălu îi bagă în “malaxor” pe Morega şi pe Oprea

337

dascalu 1Conflictul verbal dintre Dumitru Dascălu, şeful PRM, şi Dan Ilie Morega, noul preşedinte al UNPR Gorj, continuă cu un nou episod. Pentru a doua oară în numai o săptămână, peremistul îi transmite critici lui Morega, răspunzându-i la cele pe care le-a primit săptămâna trecută. De data aceasta Dascălu îl critică şi pe prim-vicepreşedintele UNPR de la centru, Gabriel Oprea.

Răfuiala verbală între cei doi lideri politici a început lunea trecută când Dumitru Dascălu a menţionat în timpul conferinţei săptămânale de presă a PRM, că, în opinia sa, Morega este interesat mai mult de funcţiile de directori. “Dânsul(n.r. Morega), de fapt, a trecut la această formaţiune politică pentru a obţine mai multe funcţii de directori”, declara săptămâna trecută şeful PRM Gorj, comentând lupta UNPR-ului de a-şi promova oamenii pe posturi cheie, în minerit şi energie. Două zile mai târziu, Morega i-a oferit un răspuns, destul de critic, lui Dumitru Dascălu. “Ca să îi răspund şi lui Dascălu, care a mâncat pensie de peste 20 de ani pentru că a slujit poporul, armata populară. El nu se ridică nici la nivelul unui cetăţean de rând, care ştie ce a făcut Morega pentru judeţul Gorj de trei ani de zile. Regret profund că domnul Dascălu este numai povestitor, este bine să îşi găsească un post de bonă sau doică ca să povestească la copii”, a menţionat, miercuri, Morega.

Punct şi de la capăt

La conferinţa PRM de astăzi, Dascălu i-a dat un nou răspuns lui Morega, demonstrând că în politică este foarte bine să pui paie pe foc. “Noi, în modul cel mai politicos, i-am atras atenţia domnului Dan Ilie Morega că are plăcerea sadică de a se arunca în barca celor care îi chinuie şi îi umilesc pe gorjenii noştri. Ne aşteptam ca domnul Morega să ne răspundă la fel de politicos. Domnul Morega ne-a transmis însă că ar fi bine să ne ocupăm de partidul nostru. Noi îi transmitem că partidul nostru ne cere să îi demascăm pe cei care îi umilesc şi îi batjocoresc pe gorjeni. Partidul nostru ne cere să atragem atenţia asupra persoanelor care nu urmăresc deloc interesul judeţului, ci îşi urmăresc doar interesele personale”, a declarat iniţial Dascălu. “Văd că de când a fost numit preşedinte al acestei formaţiuni politice, domnul Morega s-a transformat într-un fel de şef al judeţului Gorj, omul de care depinde soarta judeţului nostru. Mai mult mi-a adresat şi un cuvânt jignitor. Eu îi atrag atenţia să folosească asemenea expresii jignitoare la adresa şefului său de partid, la adresa lui Oprea”, a completat peremistul.

Dascălu a menţionat apoi că persoane ca Oprea a avut drept subordonaţi, pe timpul cât îşi desfăşura cariera militară.

Cu siguranţă, în decursul acestei săptămâni, Morega îi va oferi un alt răspuns lui Dascălu, iar conflictul verbal purtat, prin intermediul presei, de PRM şi UNPR nu se va mai finaliza nici până la alegeri.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here