Daruri pentru pacienți și cadre medicale de la preșcolarii Grădiniței „Samariteanul” din Târgu Jiu

535

Pacienții Secției Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au primit daruri din partea preșcolarilor de la Grădinița „Samariteanul” din municipiul Târgu Jiu.
Totodată, cadrele medicale au primit câte o felicitare special creată de preșcolarii care au vrut să își arate admirația și respectul față de medici și asistente.
„Preșcolarii Grădiniței Samariteanul Târgu Jiu au participat la ultima etapă a proiectului «Și eu vreau să ajut». Cu această ocazie, au oferit suc natural, fructe și ceva dulce pacienților de la Oncologie. Au pregătit pachetele și, de asemenea, au desenat și au colorat felicitări cu mesaje de speranță și încurajare. Totodată, au fost pregătite felicitări cu mesaje de apreciere pentru întreg personalul medical de la această secție. Astfel, copiii au avut ocazia să învețe ce înseamnă să dăruiască și să fie alături de cei în nevoie”, a spus Tabita Botănel, directorul Grădiniței „Samariteanul”, care, alături de alte colege educatoare, a venit să aducă darurile la spital.
Personalul Secției Oncologie și pacienții le-au transmis mulțumiri copiilor, părinților și cadrelor didactice de la Grădinița „Samariteanul”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here