Daruri pentru bolnavii de la Spitalul Județean

1371

Pacienții internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au primit daruri din partea unui grup de preoți gorjeni.

„Pacienții SJU Târgu-Jiu au primit daruri de la preotul Eleodor Stoichin, de la Biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, lăcaș de cult care aparține de Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, de la preotul Mihai Negoescu, Parohia Iezureni, preotul Alexandru Găvan, Parohia Turburea și preotul Daniel Popescu de la Parohia „Sfântul Nicolae” Târgu-Jiu”, au anunțat reprezentanții spitalului.

Preoții au adus pachete cu fructe și alte produse specifice sărbătorilor. „Am vrut să aducem un strop de bucurie bolnavilor, am mers în toate secțiile unității medicale. Am stat cu dumnealor puțin și la discuții. Noi, ca preoți ai bisericii spitalului, venim cu multe alte ocazii pe la dumnealor. Un cuvânt cald, venit din suflet, este o mângâiere după care cei mai mulți dintre dumnealor tânjesc. Tuturor le dorim multă sănătate și sărbători binecuvântate cu liniște”, a spus părintele Eleodor Stoichin, parohul Bisericii de la Spitalul 700.

De asemenea, bolnavii oncologici au fost vizitați și de voluntarii Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana”. Voluntarii au adus un brad natural pe care l-au împodobit, dar și mai multe pachete pentru bolnavi.

Ca atmosfera să fie cu adevărat de sărbătoare, mai mulți elevi au cântat colinde spre marea bucurie a pacienților. „An de an, tradiția Asociației Române de Oncologie Sfânta Ana este de a oferi un brad natural pacienților Secției Oncologie. Și anul acesta l-am împodobit cu ajutorul voluntarilor, care sunt elevi. Suntem în permanență alături de bolnavii oncologici. Le dorim multă putere și sărbători liniștite, atât dumnealor, cât și personalului secției!”, a spus Bogdana Păsculescu, președintele Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here