,,Dăruiește pentru viitor”, un proiect Club Rotary și ADER

744

În acest an, odată cu primul clopoţel, Clubul Rotary din Târgu-Jiu împreună cu Asociația pentru Democrație Educație Respect a derulat proiectul ,,Dăruiește pentru viitor”.
Este vorba despre un proiect, derulat cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, prin care 400 de elevi din 15 școli din Județul Gorj au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes începutului noului an școlar.
Anul acesta am fost prezenți în școlile din Ștefănești, Cărbunești Sat, Pojogeni, Drăguțești, Bumbești Jiu, Alimpești, Bustuchin, Dănești, Arcani, Tetila, Crasna, Ciuperceni, Tismana, Bârsești, Târgu-Jiu, copiii din clasele 1-4 primind ghiozdane la deschiderea noului an școlar.
Ghiozdanele dăruite micuților au fost complet echipate cu rechizite şi caiete speciale precum şi cu multe încurajări cu ocazia începutului de an.
Acţiunea a fost primită cu bucurie, atât de către dascăli şi părinţi, dar mai ales de elevii cărora li s-a adresat.
„Prin această acţiune, dorim să încurajăm educaţia, să trezim interesul copiilor pentru învăţătură, dar şi să venim în sprijinul familiilor în acest moment important al vieţii”, a declarat Ștefan Ghimiși, preşedintele Asociației pentru Democrație Educație Respect.
Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect: oficialități locale și învățători dar mai ales mulțumim tuturor participanților la evenimentele organizate pe parcursul verii: Concert muzică clasică: Festivalul Lavandei, Teatrul: Totul despre femei și Turneul Stradivarius – Odă Bucuriei, care prin donațiile făcute au făcut posibil acest proiect și au adus bucurie pe fețele copiilor.
,,Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe.“
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here