Daniel Șurlea se pregătește pentru președinția CJAS Gorj

662

Actualul director cu delegație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS), Daniel Șurlea, se pregătește să susțină concursul pentru ocuparea postului de președinte. Acesta se află la conducerea CJAS Gorj de la 1 iulie 2016.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de președinte – director general al mai multor case județene de asigurări de sănătate, între acestea fiind și CJAS Gorj. Actualmente, la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) se află Daniel Șurlea, el fiind președinte cu delegație încă din 1 iulie 2016. Acesta spune că va participa la concursul organizat de CNAS. “Voi participa la concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Nu știu dacă voi avea contracandidați, dar eu sunt pregătit pentru concurs”, a declarat Daniel Șurlea.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 27 aprilie, inclusiv. Pe data de 3 mai se vor afișa rezultatele selecției dosarelor de concurs.
Proba scrisă va avea loc pe 11 mai, iar interviul se va desfășura în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Șurlea, carieră în CJAS Gorj
Daniel Șurlea lucrează la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj încă de la înființarea ei, din anul 1999. Începând cu anul 2009, el a ocupat funcția de director relații contractuale, iar din 1 iulie 2016 este președinte – director general cu delegație.
Tocmai de aceea, Șurlea este hotărât să își continue activitatea în cadrul CJAS Gorj, el pregătindu-se intens pentru concursul pe care urmează să-l susțină în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here