Daniel Giurcău nu renunţă la candidatura pentru Primăria Teleşti

239

Picture 136Candidatura lui Daniel Giurcău, fratele fostului comisar-şef al CJPC Gorj, Mădălin Giurcău, la Primăria Teleşti va fi depusă de acesta la un alt partid politic decât la PPDD. Daniel Giurcău susţine că are mai multe oferte de la alte partide politice care îl vor candidat la Teleşti şi este dispus să aleagă una dintre acestea dacă Mihai Prunariu, şeful PPDD Gorj, nu îl va accepta să candideze la locale, pentru acest partid politic.

 

Intrat în PPDD Gorj pe vremea când organizaţia era condusă de Constantin Căruntu, Daniel Giurcău a fost acceptat la candidatură pentru Teleşti de şeful acestei organizaţii. Cum lucrurile între timp s-au schimbat, Constantin Căruntu demisionând din funcţie iar conducerea PPDD acceptând demisia sa chiar în săptămâna dinaintea numirii lui Prunariu, evenimentele au luat o altă întorsătură şi pentru Giurcău. Influenţa lui Ionel Manţog asupra PPDD schimbă puţin datele problemei iar Daniel Giurcău ia în calcul o candidatură din partea unui alt partid politic, el neprimind încă acordul noului preşedinte al PPDD de a candida.

Confruntare cu Bâldea

Chiar şi în aceste condiţii Giurcău nu renunţă la candidatură şi susţine că nu îşi face însă probleme legate de participarea sa la alegerile locale. Susţine că va candida pentru Primăria Teleşti, indiferent că este vorba despre PPDD sau de la alt partid politic şi chiar că va câştiga împotriva edilului Bâldea.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here