Daniel Giurcău i-a luat locul preotesei, în Consiliul Local Teleşti

364

daniel giurcau frate giurcauFratele fostului comisar-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, Mădălin Giurcău, este consilier local la Teleşti, după ce a pierdut cursa pentru fotoliul de primar în localitate. Daniel Giurcău a rămas însă consilier local PNG, în Consiliul Local Teleşti, deşi prima poziţie în listă i-a aparţinut preotesei din comună, fostă pesedistă, care s-a retras.

Rodica Drăghici, aleasă consilier local pe listele PNG, a renunţat la funcţia obţinută în urma alegerilor locale, cedându-i locul lui Daniel Giurcău, candidatul la fotoliul de primar. Preoteasa, fostă membră PSD, visa la funcţia de viceprimar în echipă cu Daniel Giurcău, dar scorul slab obţinut la alegeri i-a destrămat speranţele. Din acest motiv nici nu s-a mulţumit cu postul de simplu consilier local PNG, avându-l primar pe Romulus Bâldea, ales PSD.

Bâldea nu pune viceprimar

De altfel, la Teleşti, comuna va fi gestionată de Romulus Bâldea fără viceprimar, edilul susţinând că are prea multe cereri de vice pentru a le putea onora. Primarul este astfel pregătit să conducă singur comuna, fără viceprimar, dacă totuşi consilierii nu ajung la un consens.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here