Daniel Constantin nu vede un capăt de ţară că nu se colaborează între PNL şi PC

18

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat vineri, în cadrul vizitei de lucru în judeţul Gorj, că majoritatea colegilor de partid susţin ca formaţiunea politică să candideze singură pe liste la alegerile europarlamentare din 2014.

„Nu am luat în calcul, în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, liste comune cu PNL. Majoritatea colegilor, până la acest moment, s-au exprimat în favoarea listelor separate. Vom vedea, vom face analize în perioada următoare. Eu cred că suntem pregătiţi pentru a intra în campania pentru alegerile europarlamentare. Trebuie să vă mărturisesc că au fost colegi care se gândeau şi în acest sens, dar opinia majoritară până în acest moment este aceea că ar trebui să mergem separat”, a afirmat Daniel Constantin.
În ceea ce priveşte organizaţia de la Gorj, preşedintele PC a spus că relaţiile din alianţă trebuie să se îmbunătăţească. „Mai este loc de îmbunătăţire a colaborării care există la nivelul USL. Mă refer, în special, şi nu m-am ascuns niciodată, nici la nivel naţional şi nici la nivel local să spun, la faptul că am avut anumite probleme de comunicare. La nivelul judeţului Gorj, probabil că nu există colaborare între PNL şi PC. Nu este un capăt de ţară. În ultimul timp colaborarea şi atitudinea s-au îmbunătăţit. Colegii din PC Gorj transmit mereu la Bucureşti că nu există protocol de colaborare între PNL şi PC, dar, repet, nu este un capăt de ţară. Suntem într-un moment în care aceste discuţii se pot relua”, a declarat Daniel Constantin.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here