Danemarca vrea muncitori necalificaţi din rândul gorjenilor

167

ajofm declaratii drepturi autor (2)Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare Eures, oferă 40 de locuri de muncă vacante în Danemarca în ocupaţia de muncitori necalificaţi.

Cei ce vor fi selectaţi vor avea ocazia să lucreze într-una din cele mai moderne companii daneze, situată în localitatea Jutland, şi specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană. Printre cerinţele firmei se numără deţinerea de cunoştinţe de bază de limba engleză şi rezistenţa la muncă grea. Angajatorul oferă contract de muncă pe perioadă determinată, salariu motivant cuprins între 75 şi 100 de euro pe zi net, cu posibilitatea de a obţine venituri mai mari, precum şi cazare în căsuţe de 8 până la 10 persoane. Data limită pentru trimiterea CV-ului este 14 septembrie. Pentru relaţii suplimentare, doritorii se pot adresa compartimentului Eures din cadrul AJOFM Gorj de pe strada Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1 din Târgu-Jiu.

4 cursuri în septembrie

Potrivit lui Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, la ora actuală, instituţia are în derulare 16 cursuri de (re)calificare, la care participă 362 de persoane, din care 139 de şomeri indemnizaţi, 165 neindemnizaţi, 57 de deţinuţi şi o persoană desfăşoară cursuri în sistem cu plată. Numărul şomerilor angajaţi de la începutul anului şi până în prezen cu ajutorul cursurilor derulate de AJOFM este de 370. În această lună, AJOFM Gorj organizează un număr de patru cursuri de (re)calificare. Acestea sunt de agent pază şi ordine, lucrător în comerţ, asistent de gestiune-contabil, toate acestea desfăşurate la Târgu-Jiu, şi încă unul desfăşurat în Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu de operator introducere, validare şi prelucrare date.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here