Dan Mihalcea expune Canonicon la Târgu-Jiu

805

Consiliul Judeţean Gorj, Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu şi Muzeul Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu” organizează expoziţia personală de fotografie Dan Mihalcea. Vernisajul expoziţiei Canonicon are loc marţi, 19 martie 2013, ora 17:00.

Timp de o lună de zile, Muzeul Judeţean ”Alexandru Ştefulescu” va găzdui o expoziţie de fotografie religioasă, care aparţine lui Dan Mihalcea. Vernisajul Canonicon va avea loc marţi la orele 17.00 la Muzeul Judeţean ”Alexandru Ştefulescu”. Expoziţia va cuprinde 20 de lucrări cu teme religioase. Maniera de lucru este clar obscurul şi detaliul. Expoziţia este una itinerantă, lucrările fiind expuse şi la Râmnicu Vâlcea şi Piteşti.
Dan Mihalcea, originar din Râmnicu Vâlcea, este un tânăr regizor, operator de imagine şi artist fotograf, fiind un „produs” al mass-media vâlcene, în care a lucrat între anii 1995 – 2003, la care a adăugat, ulterior, experienţa profesională dobândită la mai multe posturi naţionale de televiziune. El a obţinut şi o serie impresionantă de premii pentru documentarele realizate în calitate de regizor sau scenarist.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here