Dan Barna vrea să-i restricționeze pe cei nevaccinați!

1020

Vicepremierul Dan Barna susţine că, în opinia sa, ar fi trebuit să existe măsuri mult mai ferme pentru a încuraja vaccinarea, “în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar persoane vaccinate”. “Nu există – şi eu spun din păcate – posibilitatea vaccinării obligatorii, dar e o chestiune pe care o înţeleg şi o respect, dar măsuri ferme prin care vaccinarea să fie încurajată le susţin pentru că e soluţia prin care putem cu toţii să ne asigurăm că nu vom ajunge din nou în situaţiile neplăcute pe care le-am trăit anul trecut”, afirmă el.

“În ceea ce priveşte vaccinarea, orice măsură, oricât de fermă este, o susţin cu toată convingerea. Adică chiar cred că ar fi trebuit să avem măsuri mult mai ferme în ceea ce înseamnă vaccinarea, în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar persoane vaccinate, tocmai pentru a încuraja vaccinarea, pentru că da, vorbim de perspectiva unui val patru, care vedem că în multe ţări din lume este deja activ, vorbim de o tulpină care răspunde la vaccin – şi asta e foarte bine – dar pentru asta trebuie să fii vaccinat”; a afirmat Dan Barna, marţi seară, la B1 Tv, relatează Știri pe surse.ro.

1 COMENTARIU

  1. Ce atribuțiuni mai ferme să aveți dl.Barna? Dar la mare și la munte de cei îi acceptați. Despre ce vorbim ,,,de boala””” sau ,,,de afacerile unora”””

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here