Daiana Brânzan, înlocuită de Marilena Davidescu în funcţia de director medical

782

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu i-a găsit înlocuitor directorului medical Daiana Brânzan. Astfel, de luni îşi preia atribuţiile medicul ORL Marilena Davidescu, numele său fiind vehiculat pentru această funcţie, încă de luna trecută.

Schimbările la nivelul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu continuă. După ce, la 1 iulie, a fost înlocuit directorul de îngrijiri medicale, de pe 6 iulie îşi va începe activitatea noul director medical.
Astfel, Daiana Brânzan va fi înlocuită cu Marilena Davidescu, medic ORL. De altfel, potrivit reprezentanţilor unităţii, în primele două zile ale lunii în curs, dr. Davidescu i-a ţinut locul Daianei Brânzan, de pe 6 iulie preluând funcţia de director medical cu acte în regulă.

Remember!
Reamintim faptul că, încă din luna mai Daiana Brânzan şi-a exprimat dorinţa de a renunţa din nou la funcţia de director medical. Anul trecut, după doar o lună de directorat, medicul radiolog Daiana Brânzan a decis să se retragă din funcţia de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, motivând că nu va face faţă volumului de muncă. Conducerea unităţii a luat act de demisia acesteia, la acea vreme, demarând imediat consultările cu cadrele medicale în vederea stabilirii noului director medical şi luând decizia ca această funcţie să fie ocupată în interimat de medicul oftalmolog Letiţia Barbu. Totuşi, la scurt timp, Daiana Brânzan a revenit pe funcţie.
M.S.

3 COMENTARII

  1. Dr.Brinzan. .. a avut acum ceva timp au accident auto. …oare nu e normal sa se trateze nu sa fie stresata tot timpul??? Și dra dr. Cea noua… îmi doresc sa o văd fa cind ceva… la cit e de uricioasa…

  2. D-ra Davidescu e o femeie frustrata personal si profesional ,rea,nu o agreaza nimeni in spital. Cred ca era greu sa gasesti una mai nasoala ca ea.De ce nu puneti un medic adevarat,cu experienta profesionala,nu ciudate de astea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here