Dactilograf şi mecanic pentru Primăriile Bîlteni şi Logreşti

264

Primăriile din Gorj continuă organizarea unor concursuri pentru ocuparea posturilor vacante. Ultimele funcţii ale căror concursuri de ocupare au fost anunţate sunt de mecanic la Primăria Logreşti şi de dactilograf la Bîlteni.

Primăria comunei Logreşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (mecanic). Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: minim studii profesionale cu specializarea mecanic sau cu atestat, certificat calificare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 20 noiembrie. Proba scrisă a concursului se va desfăşura pe 3 decembrie, ora 11.00, urmând ca interviurile să fie susţinute pe 7 decembrie, la aceeaşi oră.
Şi Primăria comunei Bîlteni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de secretar – dactilograf I în cadrul Compartimentului Secretariat, Administrativ, Cultură. Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi în vederea ocupării acestui post sunt: studii medii; vechime în muncă de minim un an; cunoştinţe operare PC. Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 23 noiembrie, ora 09.00. Proba scrisă a examenului se va susţine pe 3 decembrie, la ora 12.00, iar interviurile au fost programate pentru ziua de 7 decembrie, de la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here