Cursurile AJOFM, sprijin pentru şomerii gorjeni

423

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza în perioada imediat următoare cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii: agent securitate, bucătar, comunicare limba engleză, comunicare limba germană, frizer-coafor-manichiură-pedichiură, inspector resurse umane, operator calculator, croitor, lucrător comerţ, agent turism, iar pentru persoanele cu studii superioare: manager în activitatea de turism şi expert achiziţii publice.
“Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu-Jiu, strada Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, pentru înscriere. Relaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon: 0253/211.568, Compartiment formare profesională”, au transmis reprezentanţii AJOFM Gorj.
Gorjenii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sunt obligaţi să participe la programele de formare profesională oferite şi organizate de AJOFM. Persoanele îndreptăţite pot beneficia de servicii de formare profesională gratuite, o singură dată, pentru fiecare perioadă în care se află în căutarea unui loc de muncă.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here