Cursuri pentru şomerii gorjeni

417

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, în calitate de beneficiar în proiectul „Sprijin pentru şanse sporite în ocupare”, implementat în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara, SC Global Business School SRL din Timişoara, SC Astral Consulting SRL din Reşiţa şi European Training Center Copenhagen Denmark ETCC DK (aflat în procedură de înlocuire), oferă şanse sporite în ocupare şomerilor/şomerilor de lungă durată prin cursurile de calificare/perfecţionare pe care le organizează în cadrul proiectului. Cursurile se adresează persoanelor din categoria şomerilor/şomerilor de lungă durată, din judeţele Gorj, Timiş, Caraş-Severin.
„În luna noiembrie în Târgu-Jiu, judeţul Gorj, au fost demarate două cursuri: în meseria de coafor, organizat de partenerul SC Astral Consulting SRL, şi un altul în ocupaţia de formator, organizat de partenerul Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara. De asemenea, se află în derulare alte două cursuri, unul de barman şi unul de coafor, începute în luna octombrie, urmând a fi finalizate la începutul lunii martie 2015. Cele două cursuri se derulează în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin şi sunt organizate de partenerul SC Astral Consulting SRL. Tot în luna noiembrie, au fost acordate servicii de consultanţă în afaceri şomerilor, serviciile fiind oferite de către partenerul SC Global Business School SRL din Timişoara. Şedinţa de consultanţă în afaceri a avut loc în Târgu-Jiu la sediul AJOFM Gorj, serviciile fiind acordate şomerilor din judeţul nostru”, a declarat Cristina Badea, expert-informare în cadrul AJOFM Gorj.
Cursurile organizate sunt gratuite fiind desfăşurate prin acest proiect strategic ce beneficiază de cofinanţare din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here