Cursuri pentru perfecţionarea funcţionarilor gorjeni

200

Peste 90 de angajaţi din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi din primăriile gorjene participă, începând din luna, la sesiuni de formare profesională. Cursurile se desfăşoară la Drobeta Turnu Severin.

Începând cu luna aprilie, la Drobeta Turnu Severin se desfăşoară sesiunile de formare a specialiştilor care lucrează în domeniul protecţiei drepturilor copilului, precum şi a persoanelor implicate în domeniul de referinţă, organizate în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficacităţii organizaţionale a sistemului de protecţie a copilului în România”.
Proiectul „Îmbunătăţirea eficacităţii organizaţionale a sistemului de protecţie a copilului în România” şi finanţat pe POSDRU.

Cursuri pentru şefii din DGASPC
La cursurile de formare profesională menţionate participă un număr de 95 de angajaţi atât din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cât şi din primăriile din judeţul Gorj. „Este vorba despre 44 de angajaţi din aparatul propriu al DGASPC, 18 angajaţi (salariaţi) din complexurile de servicii din subordinea DGASPC şi 33 de salariaţi din cadrul primăriilor din judeţul Gorj. Cursurile de instruire vizează atât personalul de conducere cât şi personalul de execuţie din structurile mai sus enumerate”, explică Laurenţiu Diaconescu, director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
La terminarea sesiunilor de formare participanţilor li se vor elibera certificate care să ateste absolvirea acestor cursuri sub semnătura Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here