Cursuri de cameriste și sudori, demarate de AJOFM Gorj

1180

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a anunțat faptul că în această lună două cursuri de formare profesională sunt programate să înceapă la nivelul județului Gorj.

În vederea creșterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj demarează în această lună următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomerii sau persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în următoarele meserii: cameristă hotel – 25 de persoane; sudor – 25 de persoane. Persoanele interesate să urmeze cursurile de calificare/recalificare organizate de AJOFM Gorj sunt invitate la sediul instituției din Târgu Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, pentru înscriere. Gorjenii care beneficiază de indemnizație de șomaj sunt obligați să participe la programele de formare profesională oferite şi organizate de AJOFM. Persoanele îndreptățite pot beneficia de servicii de formare profesională gratuite, o singură dată, pentru fiecare perioadă în care se află în căutarea unui loc de muncă.
De asemenea, pe parcursul lunii martie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează un număr de 163 de programe de formare profesională pentru 2.398 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite. Acestea vor fi organizate de agențiile județene pentru ocuparea forţei de muncă şi de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here