Curse cu Dacia la Spitalul Rovinari

248

Conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a depus, în această vară, dosarul pentru achiziţionarea unui autoturism prin Programul „Rabla” 2013. Potrivit managerului Robert Calotescu, recent s-a intrat în posesia noului autovehicul, care este de fabricaţie autohtonă şi are un consum redus.

Prin Programul ”Rabla”, Administraţia Fondului pentru Mediu a emis mii de tichete valorice pentru persoanele fizice şi instituţiile publice. Managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a considerat că este momentul să acceseze acest program pentru achiziţionarea unui autoturism nou. Astfel, acesta a depus dosarul la Agenţia Fondului pentru Mediu în vederea achiziţionării unui autoturism prin Programul „Rabla”. S-au făcut demersuri pentru achiziţionarea unui autoturism de fabricaţie autohtonă.

Investiţie necesară şi utilă
După câteva luni de aşteptare, recent, maşina a ajuns în curtea spitalului. „Am reuşit să intrăm în posesia maşinii. Ea înlocuieşte o Dacie din 1994 şi ne este foarte utilă. Eram, practic, singurul spital din judeţ care nu avea maşină. Din păcate, procedura s-a dovedit a fi destul de greoaie din punct de vedere birocratic. Ne bucurăm că o avem; este la noi de două săptămâni şi pot spune că suntem mulţumiţi de ea; este diesel şi consumă doar 4-4,5 litri la suta de kilometri”, a menţionat Robert Calotescu, managerul spitalului din Rovinari. Potrivit conducerii unităţii sanitare, datorită programului „Rabla”, investiţia spitalului pentru achiziţionarea autoturismului a fost sub 10.000 euro.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here