Curăţenie de primăvară, la casele de tip familial Scoarţa şi Răchiţi

487

Copiii din casele de tip familial „Scoarţa şi Răchiţi” din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu au desfăşurat o serie de activităţi specifice acestei perioade. Ei au fost implicaţi în curăţenia de primăvară, bucurându-se din plin de acţiunile desfăşurate în aer liber.

Ca în orice gospodărie, şi în casele de tip familial s-a făcut curăţenia de primăvară. Tinerii care trăiesc în aceste imobile au fost implicaţi în toate activităţile specifice sezonului, ei fiind deosebit de încântaţi că au avut posibilitatea de a participa la aceste acţiuni. „S-au tăiat pomii şi via, s-au săpat florile, s-a văruit. S-a făcut curăţenie ca în orice 2curateniegospodărie, angrenând şi copiii, pentru că bazele adultului se pun acum, în copilărie, când trebuie să înveţe tot ce trebuie să ştie pentru a se descurca în viaţă”, a precizat Gheorghe Zisu.
3curatenieReprezentanţii caselor de tip familial Scoarţa şi Răchiţi, Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu, au lucrat cot la cot cu beneficiarii, învăţându-i pe aceştia ce trebuie să facă pentru a avea o gospodărie curată şi îngrijită.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here