Cupa White Wolf a ajuns la a VII-a ediție

403

La sfârșitul acestei săptămâni are loc cea de-a VII-a ediție a Cupei White Wolf. Organizatorii au pregătit trei probe sportive, participarea fiind naţională, fără limită de vârstă şi fără taxă. Câştigătorii vor primi diplome şi medalii.

Cupa Montană White Wolf a ajuns la ediţia cu numărul VII. Evenimentul are loc, ca de fiecare dată, la Baia de Fier, în perioada 20-22 mai. Probele concursului sunt: escaladă naturală, orientare sportivă și alergare montană. “Cupa Montană White Wolf a ajuns la a șaptea ediție și ca orice concurs aduce cu el emoții, așteptări, lucruri bune din trecut și elemente de noutate pe care le dorim binevenite. Aici dorim să adunăm iubitorii de munte interesați de latura competițională, sportivă, dar și persoane pentru care activitatea în natură este un prilej de relaxare și descoperire a minunilor de lângă noi. Indiferent de vârstă şi nivelul pregătirii sportive puteţi participa la un astfel de concurs. Tot ce contează este dorința de a petrece timpul în natură!”, a declarat Gabriel Dan Chiriac, președintele Clubului Montan White Wolf.
Premiile puse în joc sunt: diplome, medalii şi cupe. Obiectivele concursului sunt: Dezvoltarea spiritului de solidaritate și fair-play, a abilităților de orientare, autocontrol și adaptare la situații diverse; Oferirea unor oportunităţi de petrecere a timpului liber prin implicarea tinerilor în acţiuni eco-sportive; Atragerea unui număr cât mai mare de persoane în acţiuni cu caracter sportiv-cultural-ecologic.

Programul competiției
Primirea participanților se va face la sediul Montan Club White Wolf – la cabana Peștera Muierilor din Baia de Fier. Vineri, 20 mai 2016, în intervalul orar 12.00 – 21.00 se face afluirea participanților. Sâmbătă, 21 mai 2016, programul cuprinde: 08.00 – 08.30 – înscrierea concurenților, 08.30 – 08.45 – sedința tehnică, 09.00 – START pentru proba de Orientare Sportivă, 09.30 – START pentru proba de Escaladă Naturală. Duminică, 22 mai 2016, la ora 09.00 –se dă startul probei de Alergare Montană; la 13.00 are loc festivitatea de premiere; iar la 14.00 – defluirea participanților.
În funcție de condițiile existente la un moment dat, organizatorul poate decide modificări în cadrul programului. Acestea vor fi anuntațe în timp util participanților.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here