Cupa mass-media la buggy

220

buggyJurnaliştii gorjeni dar şi din alte judeţe ale ţării îşi vor da întâlnire la sfârşitul acestei săptămâni pe un traseu special amenajat în cartierul Preajba din Târgu Jiu în cadrul unei cupe de auto buggy. Potrivit organizatorilor, este singurul concurs din ţară de acest fel, maşinile buggy fiind „copiii” lui Vasile Şerban, preşedintele Club A.C. Raideri. Concursul a ajuns la a doua ediţie, fiind vorba despre un concurs care se adresează reprezentanţilor presei din toată ţara. “Acest lucru se întâmplă numai în Târgu Jiu pentru că maşinile au fost făcute de mine şi familia mea”, a declarat Vasile Şerban.

Jurnaliştii vor avea ziua de sâmbătă la dispoziţie pentru a se obişnui cu maşinuţele şi pentru a se antrena pe traseul care, spune preşedintele clubului, este mai dificil decât cel de anul trecut. “S-a ridicat puţin ştecheta în acest an. Nu va fi un traseu extrem, vom face doar noi demonstraţii de extrem dar şi traseul pentru presă va fi unul ceva mai dificil”, a spus Vasile Şerban.

În curând şi lecţii de zbor
Tot la Preajba, preşedintele Club A.C. Raideri vrea să dezvolte şi aerodromul şi, începând de anul viitor, să se poată face cursuri de pilotaj şi sărituri cu paraşuta. De asemenea, dacă anul acesta vremea va permite, câştigătorii locurilor I şi II, la ambele categorii – feminin şi masculin, pe lângă diplome şi cupe vor primi, ca premiu, şi un zbor. Un alt vis al lui Şerban este şi posibilitatea de a preda celor interesaţi pilotaj de buggy. De asemenea, cel mai probabil la anul, va prezenta şi o maşină hibrid la care încă lucrează.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here