„Cupa Mărțișorului”

409

În organizarea Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu și a Inspectoratului Școlar Județean Gorj, astăzi se vor desfășura finalele „Cupei Mărțișorului”.
În ceea ce privește fotbalul, „Cupa Mărțișorului” este rezervată echipelor de liceu și a ajuns la ediția a VII-a. În finala mare, care se va disputa de la ora 15:00, se vor întâlni LPS Târgu Jiu și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, în vreme ce pentru locul trei se vor duela Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Târgu Jiu și Liceul Energetic Târgu Jiu, partida fiind programată cu o oră mai devreme. Deschiderea evenimentului se va face de la ora 13:00, cu finala „Cupei Mărțișorului” la baschet, competiție rezervată echipelor de băieți de gimnaziu, trofeul fiind disputat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu.
Toate cele trei finale se vor desfăura în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar organizatorii vor acorda diplome, cupe și premii pentru toate echipele participante.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here