Cumpără lemne de foc pentru stațiile meteorologice din Gorj

948

Centrul Meteorologic Regional Oltenia – Sucursala Craiova cumpără lemne de foc pentru cele nouă stații meteorologice din subordine. Trei dintre aceste stații se găsesc în județul Gorj.
Potrivit caietului de sarcini, lemnul de foc va fi 100% esență tare (fag, stejar, frasin, curpen etc). Astfel, pentru stația din comuna Logrești se dorește achiziționarea a 9 metri cubi de lemne ce vor fi folosite în această iarnă, iar pentru cea de la Apa Neagră din comuna Padeș se vor cumpăra alți 7 metri cubi de lemne.
Cea mai mare cantitate de lemne va ajunge însă la stația meteorologică de la Polovragi, respectiv 15 metri cubi. Stația a fost înființată în anul 1952.
Livrarea se va face la stațiile meteorologice în termen de 30 de zile de la data semnării contractului. „În cazul în care lemnele nu corespund din punct de vedere calitativ, furnizorul va suporta daunele cauzate, fiind obligat de a prelua cantitatea necorespunzătoare pe cheltuiala proprie și de a o înlocui imediat și gratuit, în cantitate egală, cu produse de calitate, pe cheltuiala exclusivă a furnizorului”, potrivit documentației. Valoarea achiziției pentru toate cele nouă loturi se ridică la 30.000 de lei fără TVA. Numai lemnele de foc pentru cele trei stații din Gorj vor costa peste 12.000 de lei. Ofertele se primesc până pe data de 3 iulie, ora 15.00.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here