Cumnatul lui Bârcă a făcut POC cu maşina Consiliului Local Turburea

182

cosmin becheruMaşina Consiliului Local Turburea, o Dacia Nova care a fost cadonată anul trecut instituţiei de către Direcţia Sanitar Veterinară Gorj, a fost buşită duminică după-amiază de cumnatul primarului localităţii, Ion Bârcă. Autoturismul a fost depozitat apoi într-un garaj, iar accidentul uşor nu a fost raportat Poliţiei Turburea.

Asta pentru că Becheru Cosmin, ajutat de cumnatul său Ion Bârcă, s-a înţeles cu proprietarul maşinii, autoturismul instituţiei publice neavând niciun fel de asigurare.

Accidentul a avut loc duminică după-amiaza la ora prânzului, spun martorii la eveniment, la Podul Turburii, în curbă. La volan se afla cumnatul lui Ion Bârcă, Cosmin Becheru care a suferit în urmă cu câţiva ani o condamnare pentru furt, pentru care, de altfel, anul trecut a fost reabilitat de instanţa de judecată. În dreapta şoferului se afla o femeie. Şoferul neatent, susţin aceiaşi martori, ar fi pierdut controlul maşinii şi ar fi intrat într-o alta, o Dacia de culoare vişinie, aparţinând unui localnic. Maşina Consiliului Local Turburea cu numărul GJ-01-PSV a fost însă avariată. După ce autorul accidentului s-a înţeles cu persoana căreia i-a fost avariată maşina, adică cu Remus Colţatu, autovehiculul Consiliului Local a fost adăpostit departe de ochii consilierilor, care au început să pună întrebări în legătură cu persoana care va suporta costurile reparaţiei. În discuţiile cu consilierii, Bârcă ar fi recunoscut, iniţial, că el este autorul accidentului. Acum însă Bârcă recunoaşte că la volan s-a aflat cumnatul său, Cosmin Becheru.

Poliţia nu ştie nimic

Încercând să aflăm dacă Poliţia Turburea are idee despre accidentul provocat de “edilul local”, am contactat poliţiştii din localitate. Aceştia au comunicat că nu au cunoştinţă de vreun accident în care să fi fost implicat primarul Bârcă. Tot poliţiştii au subliniat că nu exista ieri niciun fel de plângere împotriva edilului local la acest post de poliţie. Consilierii locali au anunţat, tot în cursul zilei de ieri, că vor sesiza poliţia în legătură cu acest accident, deoarece vor să ştie cine va suporta costul reparaţiei maşinii.

Bârcă: “Cumnatul meu va suporta reparaţia maşinii”

ion barcaPrimarul Bârcă nu şi-a asumat accidentul, cu atât mai mult cu cât nici nu s-a aflat la volan în momentul producerii acestuia. “Cumnatul meu a fost la volan, nu eu. A fost un accident uşor, el nu avea viteză, a alunecat şi a intrat într-o altă maşină. Becheru va suporta costurile reparaţiei maşinii. Nu este oricum un accident grav, ci doar aripile ambelor maşini au fost avariate”, a declarat Bârcă. Primarul a menţionat că maşina Consiliului Local ar avea asigurare, deşi se cunoaşte exact contrariul, autoturismul neavând nici măcar starea tehnică făcută. De asemenea, sunt discuţii legate de utilizarea acestei maşini de cumnatul lui Bârcă, care nu este consilier local.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here