Cum să jucăm în mod responsabil la pariuri sportive

880
Football player on field of stadium

Într-o lume în care foarte mulți oameni joacă la pariuri sportive ne-am gândit totuși să nu înfierăm această activitate cu mânie proletara.

Am preferat să acceptăm cu seninătate realitatea și să elaborăm câteva reguli de respectat pentru ca pariurile sportive să nu afecteze viața pariorilor și nici pe cea a familiilor lor.

Înainte de orice, trebuie să spunem că pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby.

E frumos să visăm la tot felul de câștiguri rapide și facile, dar, realist vorbind, pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nicidecum ca un mod de viata.

Iată cele câteva reguli pe care vi le-am promis:

1. Pariați doar banii pe care vă permiteți să-i pierdeți. Veți auzi foarte des aceasta sintagmă, dar nu stâmbați din nas, nu o negați, este extrem de importantă.
Stabiliți-vă un buget lunar pentru această activitate și nu îl depășiți, orice s-ar întâmpla. Acel buget nu trebuie să afecteze calitatea vieții voastre sau pe a celor pe care îi aveți în întreținere.
2. Țineți o evidență strictă, riguroasă, atât a sumelor jucate cât și a timpului petrecut pentru aceste activități. Nu trebuie să luați din timpul dedicat familiei și să îl cedați pariurilor, sub niciun pretext.
3. Informați-vă cu atenție despre casele de pariuri ce au cea mai variată și complete ofertă de pariere și au, totodată, și cele mai bune cote.
4. Nu pariați pe evenimente sportive pe care nu le cunoașteți. Dacă nu sunt programate meciuri despre care aveți informații și pe care le urmăriți săptămână de săptămână, nu pariați orice există în oferta parioristică, ci pur și simplu luați o pauză.
5. Pariați cât mai puține meciuri pe bilet, de preferat doar câte unul (așa-numitele pariuri single).Șansele de câștig sunt cu atât mai mari cu cât numărul de evenimente de pe biletul de pariuri este mai mic.
6. Este indicat să aveți cont la cât mai multe case de pariuri.Nu atât pentru a beneficia de bonusurile acordate de acestea, asa cum sunt prezentate aici https://legalbet.ro/rating-bonus/ cât pentru a putea beneficia de cea mai bună ofertă pentru meciurile selectate.
7.Aveți răbdare, nu urmăriți cu obstinație câștigurile rapide. E mult mai bine să obțineți un profit real pe termen lung decât unul imediat, dar pur iluzoriu.

 

Sper să vă fie de folos aceste reguli. De respectarea lor depinde menținerea sănătății fizice, financiare și mentale a celor ce joacă la pariuri sportive.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here