Cum să integrazi acvarii pești în designul casei tale

504

Dacă doriți să vă faceți casa diferită și să vă distingeți de restul, puteți lua în considerare opțiunea de a utiliza acvarii pești pentru a decora casa. De fapt, frumusețea peștilor, a plantelor acvatice și a diferitelor ornamente care sunt folosite pentru a crea medii diferite în apă îi determină pe mulți să le aleagă pentru sufrageria lor.
Acvariilor li se atribuie proprietăți relaxante, iar pasionații aflați în grija lor spun că este foarte plăcut să vezi o micro-lume care se creează treptat în camera lor de zi.
Dar astăzi nu vom vorbi despre acvarii pești mai mari sau mai mici care sunt așezate pe o piesă de mobilier, ci despre cele de lucru. Adică, cele care sunt încorporate într-un perete și care, într-un fel, fac parte din structura casei.

Cum să decorați casa cu acvarii pești

În primul rând, trebuie să știți de la început că instalarea unui acvariu acasă trebuie să fie întotdeauna bine planificată. De asemenea, este important să rețineți că peștii sunt ființe vii și va trebui să le asigurați bunăstarea din momentul în care îi introduceți în acvariu. În rezumat, există o serie de aspecte de care trebuie să țineți cont.

Alegerea acvariului perfect

După cum știți, există multe opțiuni atunci când vine vorba de includerea unui acvariu în casă. Mulți oameni aleg să cumpere urne de sticlă sau rezervoare pentru a le așeza pe o piesă de mobilier. Cu toate acestea, probabil că aveți un interes specific pentru acvariile încorporate în construcție.
Deși există mai multe modalități de a efectua această lucrare, aceasta se face în general în două moduri: prin intermediul unei lucrări de tâmplărie pe lemn ( realizarea unui mobilier la comandă ) sau prin efectuarea unei renovări parțiale a camerei și integrarea acvariului în perete. Pentru a integra acvariul într-o piesă de mobilier personalizată, puteți apela la o firmă de mobilier care realizează o piesă completă care acoperă întregul perete.
Cel mai obișnuit este să doriți să plasați acvariul în sufragerie, astfel încât mobilierul să poată include spațiul pentru rezervorul de pești, televizorul și, de asemenea, o zonă de depozitare. În plus, mobilierul trebuie să aibă o zonă care să permită accesul la acvariul cu pești pentru a putea efectua schimbări de apă, curățări și întreținerea corespunzătoare.
Pe de altă parte, prin încorporarea de acvarii pești într-un perete sau o partiție, acesta este integrat în el ca și cum ar fi o pictură. În legătură cu aceasta, este posibil să instalați un fel de cadru pentru a vă putea bucura de viziunea dumneavostră, atunci când intrați în cameră. Partea din spate a acvariului, prin care este accesat, ar fi în camera alăturată. Aici poate fi așezat pe un raft sau poate fi cu pereți dubli, astfel încât efectul să fie similar. Desigur: întotdeauna cu un acces pentru a efectua întreținerea.

Unde să amplasezi acvariul

Un acvariu cu pești este, fără îndoială, un element decorativ incredibil. Cu toate acestea, prioritatea este să ne asigurăm că peștii noștri sunt în stare bună de sănătate. De aceea este atât de important să alegeți locul unde urmează să fie amplasat.
În primul rând, orice acvariu va avea nevoie de anumite facilități pentru a garanta o întreținere adecvată. De exemplu, în funcție de tipul de pește pe care doriți să-l locuiți, va fi necesar să reglați apa la o anumită temperatură. În orice caz, trebuie să aveți grijă cu sursele electrice din apropiere.
În afară de sarcinile de întreținere (schimbarea apei, înlocuirea filtrelor etc.), trebuie luat în considerare și faptul că va fi necesar să hrăniți zilnic peștii. În acest sens, este necesar să insistăm asupra importanței asigurării accesului ușor la acvariu. Trebuie să evităm supunerea acvariului la un exces de lumină, deoarece algele pot ajunge să apară. Pe de altă parte, curenții de aer pot fi dăunători pentru peștii noștri, deci ar trebui evitați. Pe scurt, încercați să plasați acvariul departe de ferestre.
În mod normal, este recomandabil să instalați acvariul într-o zonă în care petrecem mult timp. De fapt, camera de zi este una dintre camerele în care este mai frecvent să ai un acvariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here