Cum poți purta trenciul la birou, în oraș, dar și în zilele friguroase

639

Trenciul este piesa vestimentară purtată ani la rând de femei și nu în mod întâmplător. Prin felul în care este croit, acesta te ajută să îți construiești ținute sexy, elegante, dar practice în același timp, având în vedere că este impermeabil. Să porți trenciul cu stil nu este deloc complicat, acesta fiind la modă indiferent de sezon.

Dacă ai și tu un trenci în garderoba ta, atunci trebuie să știi că îl poți folosi pentru a compune trei ținute perfecte pentru această toamnă. Indiferent de culoare, dacă este accesorizat și purtat în combinațiile corecte, trenciul este piesa vestimentară potrivită atât pentru ținutele casual, cât și atunci când vrei să strălucești la o ieșire în oraș.

La birou
Dacă atunci când mergi la birou îți dorești o ținută lejeră, dar elegantă în același timp, merită să investești într-un trenci. Îl poți purta cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, jeanși, o bluză albă, o cămașă, o pereche de pantofi stiletto sau cizme înalte.

În oraș
În cazul în care ești invitată la cină și nu ai idee cum să te îmbraci astfel încât să te faci remarcată, dar să nu ai de suferit de pe urma temperaturilor ușor mai scăzute, un trenci poate rezolva această problemă. Poartă-l alături de o rochie care să te pună în valoare, o pereche de sandale și niște cercei voluminoși, iar apariția ta va atrage privirile celor din jur.

În zilele friguroase
În zilele mai friguroase de toamnă, poți asorta trenciul cu un pulover de lână, jeanșii preferați și o pereche de adidași. Această ținută te va ajuta să te protejezi de frig, dar să îți păstrezi eleganța.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here