Cum poate mediul online să genereze venituri crescute în rândul afacerilor

872

Modurile în care un business poate să reziste pe piață și să beneficieze de venituri îmbucurătoare sunt extrem de variate. În timp ce vânzările sunt cele care aduc realmente bani în firmă, multe alte procese sunt cele care determină clienții să aleagă produsele și serviciile pe care business-ul le pune la dispoziție pentru ei. Statistic vorbind, doar 3% din produsele și/sau serviciile existente în întreaga lume sunt unice și, astfel, puse la dispoziție de un singur producător/furnizor. Pentru celelalte există cel puțin o firmă concurentă, care poate seta prețuri mai mici sau condiții mult mai favorabile clienților săi. De aceea, promovarea afacerii rămâne cea mai sigură metodă de generare a noilor clienți, cu ajutorul cărora business-ul va avea încasări îmbucurătoare pe termen lung.

  1. Promovare pe rețelele de socializare

La ora actuală, cele mai mari platforme de socializare au implementate metode de promovare adresate business-urilor. Atât Facebook, cât și Instagram asigură orice afacere că produsele și serviciile furnizate și promovate ajung la potențialii clienți, de fiecare dată când aceștia alocă nu mai mult de câteva minute per sesiune. Opțiunea de postări sponsorizate de pe Facebook, setată în conformitate cu parametrii corecți, poate aduce mult mai multe persoane pe pagina oficială a business-ului, generând astfel venituri mult mai mari. În mod analog, Instagram este des uzitat pentru promovări ascunse (și nu numai), printre care cei mai mulți influenceri recomandă anumite produse și servicii tuturor persoanelor care îi urmăresc online.

  1. Promovarea prin intermediul advertorialelor

Pe lângă postările special concepute pentru a atrage clienți noi pe Facebook și/sau Instagram, advertorialele reușesc să genereze un număr destul de mare de persoane care doresc să afle mai multe detalii cu privire la promovarea realizată. Altfel spus, prin intermediul advertorialelor, potențialii noi clienți descoperă mai multe despre un business anume. Spre deosebire de platformele de socializare, această metodă nu este deloc intruzivă, ci mai degrabă ascunsă. Poți solicita o oferta advertoriale, alături de multe alte informații cu privire la avantajele de care vei putea beneficia.

Puteti solicita oferta pentru advertoriale prin e-mail la info@articoleseo.ro sau prin telefon la: 0770352953.

  1. Promovarea pe site-uri cu autoritate ridicată

Orice business cu prezență online își dorește să apară printre primele rezultate în căutările Google. Nici nu e de mirare, întrucât acest lucru determină utilizatorii să acceseze mai repede și mai ușor site-ul web oficial al business-ului respectiv. Pentru a ajunge în primele rezultate, este nevoie de un proces pe termen lung, prin care se asigură și menținerea rezultatului. Referențierea site-ului oficial pe alte site-uri cu autoritate ridicată este imperios necesară, funcționând ca în viața reală – atunci când vedem o persoană nouă alături de o personalitate în care avem încredere, îi vom atribui un nivel implicit de încredere și celui care se află lângă acesta. Astfel, de fiecare dată când  un vizitator va citi Presa de Azi sau alte stiri online, acesta se va putea transforma într-un client al brandului referențiat în articolele prezentate.

Presa de Azi este o publicație de știri de actualitate, actualizată în fiecare zi cu cele mai noi informații din diverse domenii precum antreprenoriat, social, sport, știri externe, politică și lista poate continua. Redacția din spatele publicației are ca scop transmiterea informațiilor fără a le denatura, pentru ca cititorii să beneficieze de detalii veridice.

Generarea unor venituri crescute este un proces posibil și valid, atunci când folosim mijloacele și tehnicile potrivite. Printre ele, promovarea joacă un rol esențial, de care nu trebuie să uităm la niciun moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here