Cum a mințit Virgil Popescu, la Rovinari, un întreg județ!

1973

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu a făcut publică înregistrarea în care ministrul Energiei, Virgil Popescu, declară ”că nu se închide nimic”. Cosmin Popescu arată, practic, cum a mințit Virgil Popescu – aflat chiar la Termocentrala Rovinari – un întreg județ, anul trecut și cum, în aceste zile, a fost dispusă în mod oficial de către Guvern, conservarea din luna iunie, a grupurilor energetice de la Turceni și Rovinari.

Cosmin Popescu i-a cerut atunci ministrului Energiei să renegocieze cu Bruxelles-ul capitolul Energie din PNRR și  suspendarea planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. În înregistrarea postată de Cosmin Popescu pe pagina sa, este și răspunsul lui Virgil Popescu în care minte fără să clipească: ”Nu se închide absolut nicio unitate de producere a energiei electrice, așa că toți cei de aicea să facem echipă să mergem mai departe pentru că este nevoie de sprijinul tuturor să dezvoltăm…și mergem mai departe”, a spus Virgil Popescu.

Cosmin Popescu îi cere public lui Virgil Popescu să prezinte acum planul de investiții pentru sectorul minier, pe care l-a promis după accidentul mortal de la Cariera Jilț Sud.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here