Culori, forme și tendințe la modă pentru unghii perfecte

4476

De câţiva ani nu mai este o problemă, dacă nu reuşeşti să ai unghii naturale pe care să le laşi să crească atât cât îţi doreşti. Soluţiile la îndemâna oricui sunt extensiile sau modelele de unghii create cu gel.

Manichiura este extrem de importantă atunci când vine vorba despre frumusețea mâinilor noastre. Astfel, modelele de unghii contribuie enorm la aspectul mâinilor noastre. De acest lucru depind foarte multe lucruri, pe lângă starea de spirit și încrederea în sine, cum ar fi atitudinea celor din jur față de noi. Pentru acest an vă anunţăm că trebuie să vă lăsaţi unghiile să crească sau să daţi fuga la salonul de manichiură, pentru că se poartă unghiuţele lungi şi pătrate. Modelele de unghii din anul 2018 cuprind mai multe elemente, cum ar fi combinațiile de culori, diverse linii sau desene care accentuează contrastul.

Manichiura de brand
Poate nu toată lumea își permite articole de la diverse branduri și poate nu suntem dispui să cheltuim mereu sume colosale pentru astfel de articole, însă acesta nu e un motiv să renunțați să purtați branduri. Le puteți purta chiar pe unghii, pentru că, în anul 2018, manichiurile cu logouri de la diverse branduri fac ravagii și sunt gata să concureze cu orice alte tipuri de manichiură. Așadar, brandurile la nivel mondial sunt în propriile dumneavoastră mâini. Pentru acest lucru, este necesar să decupați un fragment din simbolul dorit, de dimensiunea necesară, să o cufundați în apă pentru un minut și să separați partea de bază. Aplicați apoi uniform pe suprafața unghiei și lăsați să se usuce. Puteți aplica, după preferință, un strat de ojă incoloră.

Alegerea culorilor
Manichiurile la modă pentru anul 2018 includ multe combinații de culori, tendințe, contraste, modele, ideal ar fi să alegeți modelele care vă plac cel mai mult și să le purtați cu drag. Putem spune că a revenit moda anilor ’90 în materie de manichiură. Se poartă unghiile de lungime medie cu formă pătrată. Unii designeri au prezentat cele două variante: unghii pătrate şi lungi sau unghii lungi, dar rotunjite la colţuri. Alegerea culorii este un element destul de important pentru manichiură. Printre cele mai întâlnite sunt culoarea cafelei, o nuanță de cafea-ciocolată, caramelul, nuanțele de lila, care sunt mereu în centrul atenției, sideful.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here