CULMEA ÎNȘELĂCIUNII! Directorul patrimoniului orașului Târgu-Jiu, Marian Rotaru, a țepuit firma Primăriei Rovinari

77

Situație de-a dreptul halucinantă: Marian Rotaru este menținut în funcția de director executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, în ciuda scandalurilor uriașe în care a târât municipalitatea, în pofida faptului că executorii i-au scos la vânzare casa și restaurantul, pentru o datorie de 45 de miliarde de lei vechi și, cu toate că, a țepuit firma Apă Canal Salubritate SRL a Primăriei Rovinari. Potrivit unor informații, Rotaru a fost notificat de reprezentanții ACS SRL, pentru o datorie de 14.500 de lei, reprezentând deșeuri reciclabile ridicate în cursul anului trecut și neachitate la termen.

În încercarea disperată de a se redresa financiar, știut fiind faptul că două firme ale familiei sale, Romstar SRL și Romadicom SRL, aflate în insolvență, din cauza unor datorii de 26 de miliarde de lei vechi, respectiv 8 miliarde de lei vechi, și după ce un executor i-a scos la vânzare casa din cartierul Ursați și restaurantul din Târgu-Jiu, pentru un credit de 45 de miliarde de lei vechi, neachitat, Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu, și-a diversificat activitățile de business spre deșeuri reciclabile.
La Rotaru Delivery SRL a fost înființată în 21 martie 2017, activitatea principală fiind aceea de ”restaurante”, numai că societatea a înregistrat pierderi de 64.000 de lei, în primul an de funcționare, așa că, în luna aprilie a anului trecut, firma a obținut autorizație de mediu, eliberată de Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, pentru depozitarea și comercializarea deșeurilor, sperând că diversificarea activității îi poate redresa situația financiară.
Personal, Rotaru s-a ocupat de relația contractuală cu ACS SRL Rovinari pentru strângerea de deșeuri de la Stația de transfer a societății, de unde o autoutilitară a firmei directorului de la Patrimoniu a ridicat cantități importante de PET-uri, mase plastice, cartoane și cioburi de sticlă, în decursul anului trecut, care au fost transportate în curtea vilei sale din cartierul Bârsești, transformată în depozit de gunoi.
Problema este că Rotaru a uitat să plătească pentru cantitățile de deșeuri ridicate, astfel că firma familiei sale, La Rotaru Delivery, datorează societății Primăriei Rovinari, ACS SRL, suma de 14.500 de lei.
Unele surse susțin că reprezentanții societății păgubite l-au notificat pe Rotaru și speră să-și recupereze banii, altfel vor fi nevoiți să formuleze acțiune în instanță.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Ma intreb de ce dracu va tociți penițele oameni buni ! Politicienii in România sunt ca pisicile , cad (dacă ajung să cadă) in picioare absolut în toate cazurile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here