Culmea hoției! A furat camerele de supraveghere

367

Furt mai puțin obișnuit în comuna Peștișani. Un bărbat de 39 de ani, din localitate, este acuzat că a sustras camerele de supraveghere de la o balastieră din comună. Surse susțin că hoțul ar fi făcut totuși o greșeală: ar fi furat sistemul de monitorizare, dar nu și înregistrările și așa ar fi reușit oamenii legii să-l prindă.
”La data de 27 februarie, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani, din localitate, despre faptul că în cursul nopţii, persoane necunoscute i-ar fi sustras două camere de supraveghere, din incinta societății sale comerciale, cu punct de lucru în comuna Peștișani, camere care erau montate pe stâlpul de susținere a gardului împrejmuitor al imobilului, fiind cauzat un prejudiciu în curs de estimare. Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au efectuat cercetarea la fața locului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Peștișani, bănuit de săvârșirea infracțiunii.
Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here