Cu sprijinul Consiliului Judeţean – Saloane moderne, la Oftalmologie

133

IMG_1065Lucrările de modernizare a Secţiei Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt aproape finalizate, singurul sector aflat încă în şantier fiind sala de operaţii. Potrivit conducerii spitalului, această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp.

După finalizarea lucrărilor de modernizare a Secţiei ORL, şantierul s-a mutat la Oftalmologie. Finanţarea pentru aceste investiţii a fost asigurată de către Consiliul Judeţean Gorj, care de când a preluat spre administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-a preocupat de modernizarea acestora şi de asigurarea unor condiţii bune pentru pacienţi, dar şi pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea aici.

Saloane moderne la Oftalmologie

După modelul Secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, acum şi Secţia de Oftalmologie are o „faţă” nouă. Lucrările realizate în cadrul acesteia sunt aproape finalizate, pacienţii bucurându-se de condiţii foarte bune, la standarde europene. „Oftalmologia este gata; în saloane sunt condiţii foarte bune. Mai este de lucru doar la sala de operaţii, dar asta s-ar putea rezolva într-o săptămână. Pacienţii nu sunt afectaţi de acest impediment, pentru că operaţii se fac în altă sală”, a explicat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Directorul Vasile Stănculete a verificat personal modul de derulare a lucrărilor şi spune că nu sunt probleme, totul ridicându-se la standardele aşteptate. Astfel, actualmente clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu oefră condiţii optime bolnavilor internaţi aici; acest fapt este posibil după ce unitatea a beneficiat de importante investiţii în lucrări de reparaţii şi modernizări.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here