Cu sprijinul CJ Gorj – Blocul operator de la Ortopedie, reabilitat din temelii

151

Datorită Consiliului Judeţean Gorj, investiţiile continuă la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Rând pe rând au fost modernizate mai multe secţii ale unităţii, actualmente lucrându-se la reabilitarea blocului operator al Secţiei Ortopedie – Traumatologie.

De când a preluat spre administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean a alocat fonduri pentru o serie de investiţii şi lucrări de modernizare a mai multor secţii şi compartimente din unitate, în toate cele trei clădiri: Spital 700, Spital Pasarelă şi Spital Tudor Vladimirescu. La ora actuală sunt în plină desfăşurare lucrările de reabilitare şi modernizare a blocului operator din cadrul Secţiei Ortopedie – Traumatologie. „Aceste lucrări erau necesare. Mulţumim conducerii Consiliului Judeţean pentru implicarea sa prin alocarea fondurilor necesare pentru modernizarea blocului operator”, mărturiseşte medicul Constantin Şişiroi, şeful Secţiei Ortopedie – Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Lucrările desfăşurate la acest obiectiv sunt ample, fiind vorba despre o reabilitare din temelii. Odată cu finalizarea lor, ortopezii vor efectua intervenţiile chirurgicale într-un bloc operator modern, la standarde europene. Între timp, activitatea continuă la Ortopedie, operaţiile realizându-se la o secţie vecină.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here