Cu câte grupuri funcționale a mai rămas CEO

1399

De la 1 iunie, Termocentrala Turceni nu mai are niciun grup energetic viabil. Cazanul grupului 4 s-a spart, grupul 5 se află în reparații programate până în 15 iulie, iar grupul 7 a fost trecut în conservare. CEO mai funcționează în prezent cu două grupuri la Rovinari și cu unul la jumătate din capacitate, la Ișalnița. Se mai poate adăuga și grupul 4 al termocentralei Rovinari dacă va fi reparat.

Președintele Directoratului CEO, Dan Plaveti, a declarat pentru ,,Gorjeanul”: ,,Grupul 4 ar fi gata de pornire. A fost o oprire accidentală, o avarie, și a fost decuplat la sfârșitul săptămânii trecute. Grupul 7 a trecut în conservare, dar înainte cu o zi a fost pornit pentru a vedea dacă va funcționa în caz de nevoie și va funcționa, grupul 5 e în reparații fiindcă anul trecut nu s-a făcut acest lucru. El va fi pus în funcțiune în luna iulie. La ora 18.00, astăzi, (ieri,n.r.) grupul 4 ar trebui să fie gata de funcționare. La Termocentrala Rovinari, grupurile 4 și 6 nu au probleme, iar grupul 3 a fost închis definitiv la 1 iunie. De asemenea, Isalnița funcționează cu un grup care e la capacitate de câte ori este nevoie”, a mai spus acesta
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Dezinformati…doar unul la Rvinari. Grupul 5 este la 60% din retehnologizare si la Turceni grupul pe gaze nu are aprobare si nici studiile de fezabilitate. Va rog sa terminati odata cu minciunile. Situatia CEO si a angajatilor,este una dramatica,datorita incompetentei,coruptiei si imposturii din aceasta companie. SMEO este sindicatul tradator,ce unelteste cu administratia l falimentul CEO. Faptele vorbesc, blestematilor !

Comments are closed.