Cu bolidul în Direcţia de Taxe şi Impozite Locale

124

Picture 066Un tânăr din Târgu-Jiu a fost la un pas, ieri seară, de a intra cu maşina pe care o conducea în clădirea în care funcţionează Direcţia de Taxe si Impozite Locale, instituţie situată în zona gării din municipiu. Şoferul nu se grăbea să îşi plătească vreo amendă sau vreo taxă la instituţia în cauză ci mai că s-a lovit de ea în încercarea de a-şi struni bolidul. Accidentul nu s-a soldat cu victime decât cu pagube materiale atât pentru conducătorul auto cât şi pentru posesorul unei maşini parcate regulamentar pe marginea străzii.

 

O bubuitură îngrozitoare a scos în stradă joi la orele 00.30 locatarii blocurilor situate în zona gării din Târgu-Jiu. Oamenii speriaţi au ieşit să vadă ce se întâmplă, moment în care au observat o maşină proptită într-o bordură care înconjoară Direcţia de Taxe şi Impozite Locale. Mai era doar un pas până când maşina ajunsă de pe carosabil, pe zona verde, s-ar fi lovit de clădirea instituţiei aparţinând Primăriei Târgu-Jiu.

Cascador fără voie

Accidentul, provocat de un tânăr teribilist, s-a datorat neatenţiei acestuia, a vitezei dar şi a faptului că a apăsat prea tare pedala de Picture 070acceleraţie, oprindu-se în bordura situată lângă Direcţia de Taxe şi Impozite a oraşului. Înainte însă de a ajunge lipit de bordura înaltă de beton, purtătorul permisului de categoria B a acroşat un alt autoturism marca Volkswagen Passat, parcat pe marginea străzii. A avariat destul de rău partea din faţă a maşinii în cauză, mai multe bucăţi din autoturism rămânând împrăştiate pe carosabil dar şi pe spaţiul verde din faţa instituţiei.

Lumea s-a crucit

Vecinii de la blocurile din zonă, coborâţi la faţa locului, s-au speriat îngrozitor când au auzit zgomotul provocat de maşina marca BMW. O mulţime de persoane s-au adunat în jurul maşinii care era aproape lipită de zidurile Direcţiei de Taxe şi Impozite Târgu-Jiu. „Omul acesta este inconştient, dacă se întâmpla asta în miezul zilei, putea să omoare un copil sau oamenii de pe trotuar” a declarat unul dintre martorii de la eveniment. La faţa locului într-un timp foarte scurt a apărut şi un echipaj de poliţie care a constatat că nu au existat victime. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele si împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

A.BĂRĂITARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here