Cu banii din fotbal – Spitalul Judeţean va avea o etuvă de sterilizare nouă

126

Asociaţia Medico-Socială din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat un campionat de fotbal, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală. Conducerea unităţii şi-a propus ca în urma primei ediţii a campionatului de fotbal să se achiziţioneze o etuvă de sterilizare.

Prima ediţie a Campionatului de fotbal „Sport şi Sănătate” s-a desfăşurat sâmbătă, 24 iunie, în municipiul Târgu-Jiu. Organizată de Asociaţia Medico-Socială din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, competiţia sportivă s-a dovedit a fi un succes. La această oră, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă încă nu pot da o cifră exactă a sumelor strânse în urma campionatului, însă spun că banii vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea unei etuve de sterilizare. „Încă nu avem o sumă exactă, pentru că mai aşteptăm ceva sponsorizări de la anumite firme. Cert este că banii îi vom utiliza pentru achiziţionarea unei etuve de sterilizare care ajunge undeva la 60 milioane lei vechi”, confirmă Dumitru Vienescu, directorul economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Campionatul spitalului, câştigat de ISU Gorj
În cadrul ediţiei de debut a Campionatului de fotbal „Sport şi Sănătate” s-au întrecut 12 echipe ale următoarelor instituţii: Primăria Târgu-Jiu, Primăria Runcu, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Mass-Media, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, Artego, Spitalul Judeţean de Urgenţă, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judeţean, Jandarmeria şi Succes. Meciurile s-au desfăşurat în intervalul orar 08:00-17:00, campioana primei ediţii fiind echipa ISU Gorj. „A fost o competiţie reuşită. Mie mi-a plăcut foarte mult şi vom continua şi în anii viitori. În acest an, locul I a fost ocupat de echipa ISU Gorj, locul II de Primăria Târgu-Jiu şi locul III de Artego”, a menţionat Vienescu. Scopul declarat al campionatului de fotbal „Sport şi Sănătate” Târgu-Jiu este de a strânge fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală, reprezentanţii SJU Târgu-Jiu gândindu-se de pe acum la viitoarele ediţii ale acestei competiţii sportive.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here