Cu acordul lui Ariton şi al lui Ruşeţ – Graure, manager pe perioadă nedeterminată la CE Turceni

185

deschidereDeşi îi expira astăzi mandatul pe funcţia de director general al Complexului Energetic (CE) Turceni, Octavian Graure nu a fost destituit din funcţie, aşa cum se vehicula la un moment dat dinspre partidele politice din Gorj.

Mai mult, Graure a primit votul de încredere a noii conduceri a PD-L Gorj şi i s-a semnat ordinul de numire, de data aceasta pe perioadă nedeterminată, de către ministrul Economiei, Ion Ariton. Graure trebuie să semneze, în curând, şi un contract de mandat prin care i se impun anumite măsuri care trebuie respectate de directorul general al CE Turceni.

Octavian Graure s-a deplasat la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti la Ministerul Economiei pentru a avea o întrevedere cu şeful său direct, Ion Ariton. Întrevederea cu ministrul a fost de bun augur pentru managerul CE Turceni, care a primit, mai devreme decât se aştepta, ordinul de numire care i-a asigurat continuitate pe post. Dacă anul acesta, Graure a trebuit să suporte presiunea unor mandate de trei luni de zile, perioada determinată pe funcţie fiind, se vehiculează, agreată mai mult de Ionel Manţog, directorul economic al CE Turceni, acum managerul unităţii energetice are mai multă libertate pe funcţie. A primit însă şi o funcţie politică, el fiind membru în CODA a PD-L, care trebuie să îl responsabilizeze şi mai mult. Această funcţie i-a fost oferită la sugestia preşedintelui PD-L Gorj, Ion Ruşeţ care a cerut ca în organismul interimar de conducere al organizaţiei “portocalii” să fie incluşi directorii complexurilor energetice şi cel al SNLO.

Profit, activitate neîntreruptă şi datorii zero

Octavian Graure a confirmat duminică seara că deţine ordinul de numire a sa pe funcţie, semnat de ministrul Ion Ariton. “Am primit ordinul încă de vineri după ce am fost la Ministerul Economiei. Numirea este pe perioadă nedeterminată, iar acum aş fi la al patrulea mandat”, a declarat managerul general al CE Turceni. Acesta a menţionat, de asemenea, că în zilele următoare va trebui să semneze un contract de mandat cu anumite clauze. “Vor fi anumiţi indicatori de îndeplinit, unitatea trebuie să aibă profit, să meargă bine, să nu aibă datorii, să se continue investiţiile începute şi să nu existe probleme majore cu salariaţii”, a declarat Graure.

Graure a primit acordul Ministerului Economiei după ce anterior şi directorul Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea, a primit un mandat similar.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here