CSU Craiova trece la repatrieri?

272

Conducerea celor de la CSU Craiova pare tentată să puncteze și la capitolul imagine, actuala echipă arătându-se interesată să aducă jucători iubiți de publicul craiovean care au trecut prin curtea echipei lui Mititelu.

Unul dintre jucătorii ce ar putea ajunge la CSU Craiova în iarnă este fostul golgheter al Universității Craiova, Florin Costea. Acesta a rămas liber de contract după aventura în Irak, unde a evoluat la Zakho Football, echipă antrenată de Ilie Stan. CSU Craiova ar putea avea concurență la aducerea lui Florin Costea, de atacantul de 30 de ani interesându-se și o altă echipă din Liga 1, FC Voluntari.
Un alt jucător ce ar putea îmbrăca și tricoul celor de la CSU Craiova după ce a jucat în trecut la Universitatea Craiova este Julius Wobay. Mijlocașul ofensiv din Sierra Leone, care a jucat la Știința trei sezoane (2007-2010) și a înscris 12 goluri în 103 meciuri, are acum 31 de ani și după plecarea de la Craiova a trecut pe la Aris Limassol (Cipru), Hazar Lankaran (Azerbaidjan), Al-Masry (Egipt), Neftchi Baku (Azerbaidjan) și Al-Shaab (Emiratele Arabe Unite). Wobay este liber de contract încă din vară și declara că este dispus oricând să se întoarcă la Craiova: “În România mă simt ca acasă, normal că m-aș întoarce. Am rămas cu amintiri foarte frumoase din perioada Craiova”, declara mijlocașul de culoare pentru gsp.ro.
Prin aducerea a doi jucători ce au evoluat în trecut pentru Universitatea, CSU Craiova pare a încerca să se identifice cât mai mult cu echipa dezafiliată în 2011. Recent, CSU Craiova a primit printr-o decizie a instanțelor juridice dreptul de folosire a siglei cu leul, o altă lovitură de imagine, leul fiind emblema sub care Știința a obținut mare parte din performanțe și cu care se identifică mulți dintre suporteri.
O barieră în calea înfăptuirii transferurilor respective este interdicția la transferuri dictată de Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal în cazul Dănănae, oficialii celor de la CSU Craiova sperând la ridicarea acestei interdicții printr-o decizie favorabilă la TAS.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here