CSU Craiova, apel la suporteri

198

Clubul Sportiv Universitatea Craiova îi îndeamnă pe fani să-şi reînnoiască abonamentele.
Campania de preschimbare a documentelor de acces va avea loc până pe 15 iulie. Potrivit csuc.ro, din dorinţa de a fi cât mai aproape de suporterii Științei, clubul oferă un discount de 15% posesorilor abonamentului standard, la reînnoire. Cei care doresc achiziționarea noului abonament cu discount trebuie să aibă asupra lor vechiul abonament şi cartea de identitate. Achiziționarea se va face de la magazinul oficial al clubului, situat în Craiova, vizavi de English Park.
Universitatea Craiova îşi va disputa, şi în acest an, meciurile de pe teren propriu pe Stadionul din Parcul Romanescu, “Extensiv”. Mutarea echipei pe noua arenă “Ion Oblemenco” ar putea avea loc în luna februarie a anului viitor.
Potrivit Primăriei, Stadionul din Bănie va fi gata până la sfârşitul anului în curs, dar suprafaţa de joc nu va putea fi folosită până aproape de primăvară.
După antrenorul Gheorghe Mulţescu, şi fotbaliştii Craiovei promit un sezon spectaculos. Intervievat de gds.ro, Alexandru Mateiu spune că echipa este mult mai legată şi este convins că formaţia din Bănie nu va mai repeta greşelile din trecut: “Forța grupului a crescut vizibil și sper să facem un sezon foarte bun. Știu că am avut probleme în primele etape în sezoanele trecute și nu am făcut multe puncte, dar cred că acum o să fie altceva. O să începem bine ediția de campionat și o să prindem play-off-ul, cu siguranță”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here