CSM s-a răzbunat pe Odorhei

774

După eşcul usturător de la Vâlcea, handbalistele de la CSM Târgu-Jiu au făcut instrucţie cu Odorheiu Secuiesc, scor 34-17. Fetele conduse de Liviu Andrieş nu le-au dat nicio şansă vizitatoarelor, venite cu un lot restrâns la Târgu-Jiu, iar spectatorii din Polivalentă au avut parte de un ,,galop de sănătate” al favoritelor. La pauză a fost 15-6, iar sportivele din Odorhei au încasat şi mai multe goluri în partea secundă. Mădălina Olariu a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 8 goluri, iar Ira Zinatullina a punctat de 7 ori. Antrenorul Liviu Andrieş a declarat că succesul este unul normal.
,,Mă aşteptam să avem un joc la discreţia noastră. Felicit fetele pentru această victorie. Din păcăte, se întrerupe din nou campionatul şi este destul de greu să le ţii pe fete într-o formă sportivă, dar referitor la acest joc ţin să le felicit pentru rezultat şi pentru anumite momente ale jocului în care, într-adevăr, am fost mult peste adversarele noastre”, a spus principalul echipei de handbal.
Andrieş a recunoscut că le-a pedepsit pe handbaliste după înfrângerea severă de la Vâlcea. ,,Le-am muştruluit bine, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva. Voiam să câştigăm, dar gazdele s-au mobilizat şi noi am avut foarte mari probleme la finalizare. Le promisesem mai multe zile libere şi, drept ‘răsplată’ pentru cum au evoluat şi din cauza scorului care a fost, nu au mai avut nicio zi liberă şi au fost prezente la antrenamente”, a declarat antrenorul.
CSM Târgu-Jiu revine pe parchet pe 22 februarie, când se deplasează la liderul seriei, Dacia Mioveni.
CSM: Dumanska, Ciuchiatu – Chiriță (2), Stanca (2), Rotaru(3), Popescu, Olariu A., Diaconescu (4), Toader (2), Olariu M. (8), Zinatullina (7), Frunză (3), Predoi (3)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here