CS U Craiova speră în obținerea licenței la TAS

345

Fotbalul românesc la nivelul Ligii a 2-a a fost oarecum bulversat după ce comisiile federale au anunțat că atât CS U Craiova, cât și Gloria Bistrița nu au primit licența pentru Liga 1 pentru sezonul 2014-2015.
Din seria a II-a, ASA Târgu Mureș este ca și promovată, iar următoarea echipă cu șanse mari de a termina pe locul secund, loc promovabil, este echipa Primăriei din Craiova, însă vestea neprimirii licenței a tulburat puțin apele în Bănie.
Gabi Balint, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, speră însă ca până la urmă licența să le fie acordată doljenilor pentru a putea evolua în primul eșalon: „Băieţii m-au întrebat despre problemele legate de dreptul de promovare şi le-am spus să stea liniştiţi, să-şi vadă de jocul lor şi să îndeplinească obiectivul, fiindcă de acte avem oameni care se ocupă şi o fac foarte bine. Sunt sigur că vom obţine licenţa, la FRF sau la TAS. Şi chiar dacă nu vom reuşi să promovăm, această echipă nu va dispărea, fotbalul din Craiova va fi în ascensiune, mai ales că se va construi şi un stadion nou”, a declarat fostul internațional român.
În acest weekend, CS U Craiova evoluează în deplasare cu FC Olt Slatina și tehnicianul Gabi Balint visează la o victorie care să pună capăt meciurilor fără victorie din ultima vreme la care pare să se fi abonat echipa sa: „Sperăm să întrerupem seria de meciuri fără victorie, fiindcă promovarea se joacă şi avem şanse bune să ocupăm locul secund. Trebuie să câştigăm la Slatina, ca să ne demonstrăm pretenţiile de promovare, un egal este echivalent cu înfrângerea. Îmi doresc victoria, dar nu mă bazez că vom avea acelaşi noroc ca în meciul precedent de la Slatina”, a mai declarat Gabi Balint.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here