CS U Craiova se pregătește pentru meciul cu Petrolul

258

CS U Craiova se pregătește intens pentru debutul sezonului de primăvară, unul pe care-l va începe cu un joc pe teren propriu contra celor de la Petrolul.
Față de ultimele etape din sezonul de toamnă, Daniel Mogoșanu consideră că echipa craioveană a simțit o schimbare în atitudinea grupului: „Înainte de a se produce schimbarea pe banca tehnică, eu am petrecut o perioadă atât cu prima echipă, cât și cu echipa a doua. Iar din ianuarie i-am văzut mult mai motivați, mai disciplinați, atenți la tot ceea ce le cer. Fapt care a dus la o pregătire foarte bună”, a declarat directorul tehnic al celor de la CS U Craiova. Acesta nu este deloc îngrijorat de faptul că echipa craioveană a terminat ultimele două jocuri de verificare fără să înscrie: „Eu sunt convins că vom marca. E o meteahnă mai veche, mai ales că media din trecut este sub un gol pe meci. Și în aceste turnee am avut situații multe, foarte clare de a marca. Cu Austria Viena am avut în trei rânduri situații unu la unu cu portarul. Nu am reușit să le gestionăm și să marcăm. Sunt lucruri care mă preocupă. Dar e o utopie să spui că azi lucrăm, iar mâine se va întâmpla să dăm 10 goluri. E o chestiune de timp”, a mai spus Daniel Mogoșanu.
Pe finalul cantonamentului din Antalya, Mogoșanu a urmărit și adversara de duminică a craiovenilor: „Știu că se află într-o perioadă delicată, dar am observat efervescența cu care vin și pleacă jucătorii de la Petrolul. Pulhac, Gavrilă, Varga, Marinescu plus străinii, sunt jucători care au experiență”, a declarat directorul tehnic al echipei craiovene
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here